Suositukset

Antti on yhteistyökumppanina aktiivinen, analyyttinen, paneutuva ja huumorintajuinen. Hänen kielenkäyttönsä on elävää ja vakuuttavaa, kuten retoriikan ammattilaisella pitääkin. Olen joka kerta yhtä hämmästynyt Antin laajasta yleissivistyksestä.

Katleena Kortesuo
Kouluttaja ja viestintäkonsultti, eioototta.fi

Pyysimme Antti Mustakallion sparraamaan asiantuntijoitamme, eivätkä hänen osaamisensa ja kokemuksensa jääneet huomaamatta. Koulutuksesta tuli paljon kiittävää palautetta. Kokeneetkin tekijät saivat siitä paljon. Antti Mustakallion puoleen käännymme mielellämme jatkossakin.

José Valanta
Elinkeinojohtaja, Vantaan kaupunki

Kolmen vuoden työtoveruuden aikana olen oppinut tuntemaan Antin älykkäänä, oivaltavana ja monipuolisena osaajana, joka ei jää neuvottomaksi kiperissäkään tilanteissa. Antti osaa ottaa huomioon kulloisenkin kohderyhmänsä ja ilmaisee itseään raikkaasti ja selkeästi, virkistävää huumoria unohtamatta.

Ritva Saario
Lakimiesasessori, Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli

Antti gave a keynote presentation at the European Speechwriter Network conference at Lady Margaret Hall in Oxford. He told us about Scandinavian speaking styles and blended that theme with some very useful tips on how to structure a speech. The audience loved it.

Brian Jenner, European Speechwriter Network

Antti’s keynote at the European Speechwriter Network conference in Oxford was clever, funny and full of insights. Great stuff.

Frank van Hoorn, puheenkirjoittaja, Shell

Osallistujapalautetta

”Loistava. Ja niin tarpeellinen koulutus. Kiitos todella paljon!”

”Oltiin asian ytimessä, tiivis paketti, jossa ei haahuiltu lillukanvarsissa. Kouluttaja oli itse innostunut ja piti taukoja, jotta keskittyminen säilyisi. Sain paljon erinomaisia käytännössä toteutettavia ja kokeiltavia neuvoja, ohjeita ja ideoita.”

”Havainnollinen ja selkeä esitys. Herätti kiinnostuksen aiheeseen ja uteliaisuuden arvioida omaa esiintymistäni sekä esitysteni sisältöä.”

”Esityksessä oli uusi mielenkiintoinen näkökulma vaikka olen osallistunut moniin vastaaviin koulutuksiin. Pitkä, vuorovaikutteinen esitys kiinnosti loppumetreille asti.”

”Kouluttaja noudatti opettaessaan opetuksiaan ja oli innokas, dynaaminen ja sanavalmis. Pidin opetustyylistä sekä sisällöistä, jotka oli huolellisesti mietitty.”

”Ihmisläheinen ote aiheeseen ja kuulijakuntaan. Kiinnostava esitys alusta loppuun.”

”Pitkästä aikaa hyvä ja hyödyllinen koulutus. Tällainen on harvinaista herkkua virkamiehelle. Kiitos.”

”Sai paljon konkreettista omaan puheeseen!”

”Kouluttaja oli todella loistava! Lisää samanlaista! Kolme tuntia meni liian nopeasti.”

”Erittäin hyvä ja huippumielenkiintoinen koulutuspäivä. Miellyttävä ja fiksu kouluttaja. Mainio ja hedelmällinen keskusteluilmapiiri.”

”Olet oikealla alalla. Isot kiitokset! Juuri tällaisia tehokkaita koulutuksia me tarvitsemme.”

”Mustakallion luento vaikuttavasta puheesta oli todella hyvä. Häntä oli ilo kuunnella.”

”Koulutus antoi hyvät eväät oman esiintymistaidon kehittämiseen vahvistaen omia hyviä puolia sekä antaen vinkkejä heikkojen kohtien parantamiseen.”

”Kouluttaja on huippuammattilainen.”