Retoriikkaa radiossa – ”tämän puheen haluaisin kuulla”

Olen sunnuntaina radiossa!

Kaikkien retoriikan rakastajien (eli amatöörien) kairos-hetki on koittanut: Radio Helsinki lähettää tulevana sunnuntaina suorana lähetyksenä neljä tuntia(!) kestävän toivekonsertin ”Tämän puheen haluaisin kuulla”. Lähetys alkaa kello 16 ja jatkuu aina kahdeksaan asti.

radio-helsinki

Toivekonsertissa kuullaan kaksikymmentä puhetta tai katkelmaa puheista. Kanssani puheita arvioimassa ja niistä keskustelemassa ovat lausuntataiteilija ja Teatterikorkeakoulun puhetekniikan lehtori Malla Kuuranne sekä Vihreiden kaupunginvaltuutettu Johanna Sumuvuori. Ohjelman vetävät toimittajat Ville Blåfield ja Lena Nelskylä.

Eetterissä tavataan!

p.s. On ollut hiljainen viikko, ei yhtään postausta! On ollut kyllä kova kiirekin: pari koulutusta ja erinäisiä isoja juttuja (mm. Retoriikan kesäkouluun liittyen). Yhden vieraspostauksen olen kyllä laatinut Striimaus.fi-blogiin mutta se ei ole vielä ilmestynyt. Aiheena on se, miten puhua kahdelle yleisölle samaan aikaan: niille, jotka ovat paikalla ja niille, jotka seuraavat esitystä videolta. Pistän linkkiä, heti kun postaus tulee julki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *