Syksyn tuomaa – käyntikortteja, kirja, workshop

Kaeyntikortti-molemmat-puolet

Kun seuraavan kerran kohtaamme, saat minulta tällaisen.

Erkki Tuomi (@Neodesign) suunnitteli uuden käyntikortin ja MOO.com huolehti ystävällisesti sen painatuksesta (Luxe). – Tuskin tulee yllätyksenä, että Erkki on myös Sana haltuun -blogin visuaalisen ilmeen takana.

Uusien käyntikorttien suunnittelu ja etenkin painotuoreiden uutukaisten vastaanottaminen on kohottava tunne. Jos syksyn synkkyys lannistaa, suosittelen kokeilemaan.

Ehdinkin jo vähän aika sitten hehkuttelemaan näitä kortteja Facebook-sivun puolella. Oletko käynyt tutustumassa sivuun?

Facebook-sivun kautta blogin seuraaminen on helppoa. Kun tykkäät sivusta, tiedot uusista postauksista nasahtavat omalle FB-seinällesi. Lisäksi jaan puhetaitoon ja retoriikkaan liittyviä linkkejä ja uutisia.

Itselläni syksy tuo mukanaan koulutuksia ja pikku puhetaidon kirjani viime silausten viimeistelyn ja painoon saattamisen. Kerron sitten julkaisusta, kun aika koittaa.

Lisäksi on odotettavissa ainakin yksi avoin koulutus, johon jokainen pääsee opiskelemaan vaikuttavan ja vakuuttavan puhumisen saloja. Tästäkin tietoa on luvassa piakkoin.

Eivätkä kiinnostavat jutut siihen pääty. Retoriikan kesäkoulu Oy järjestää joulukuussa Vanajanlinnassa mitä mielenkiintoisimman workshopin – sellaisen, jollaista ei Suomessa ole juuri nähty. Kun kaikki on valmista, uutinen julistetaan tässäkin blogissa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: ensi vuoden Retoriikan kesäkoulun valmistelut ovat täydessä vauhdissa. On tulossa kyllä taas sellaisia puhujia, etten todellakaan malttaisi odottaa ensi kesäkuuta.

Viime Kesäkoulu oli sellainen menestys, että siitä voi olla vaikea parantaa. Haaste on kova, mutta uskomme kuitenkin onnistuvamme!

Pysy linjoilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *