Uusia upeita haasteita!

Hoi arvoisat lukijat, tervehtikää Katleena Kortesuo Oy:n uutta projektipäällikköä (ja piiskuria). Koko stoori on luettavissa Katleenan Eioototta.fi-blogista.

Pääkohdat kuitenkin lyhyesti: Viestintäkouluttaja-tietokirjailija-blogisti Katleena Kortesuo julisti viime viikolla hakevansa yritykseensä projektipäällikkö-coachia, eli henkilöä, joka ottaa paljon yrityksen juoksevista asioista hoitoonsa, suunnittele toimintaa ja pitää Katleenan liikkeessä ja oikeiden asioiden parissa.

Hain tehtävää. Olemme tehneet Katleenan kanssa paljon yhteistyötä (mm. Retoriikan kesäkouluun liittyen) ja se on sujunut aina erinomaisesti, tunnen hänet ja hänen yritystoimintansa hyvin, olemme molemmat viestintäalan yrittäjiä ja asummepa vielä samalla paikkakunnalla.

Hetken harkittuaan asiaa Katleena pestasi minut. Jee!

Mitä tämä tarkoittaa nyt retoriikalle, puhetaidon koulutuksille ja kirjoituksille? Näkivätkö ne iltaruskon koittavan?

Eivät suinkaan! Yrityksillämme on alihankintasuhde. Samalla kun tsemppaan Katleenan liiketoimintaa yhä tykimpään nousuun, koulutan ja kirjoitan aivan niin kuin ennenkin. Työt ja haasteet lisääntyvät, mutta se on vain tervetullutta kehitystä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *