Käänny puheenkirjoittajan puoleen!

Avasin uuden nettisivun: Puheenkirjoittaja.fi

Tule tutustumaan!

Puheenkirjoittaja etusivu

Olen aiemminkin tarjonnut puheenkirjoituspalveluja, mutta nyt päätin tehdä palvelusta näkyvämmän.

Ministeriöissä ja suurissa yrityksissä on avustajia, jotka laativat johtajille myös puheita. Silti ero moniin muihin maihin verrattuna on suuri. Esimerkiksi Norjassa ministeriöissä toimii useita henkilöitä, joiden työtehtävät sisältävät vain puheiden kirjoittamista.

Eurooppalaisten puheenkirjoittajien konferenssissa tapasin monia freelance-puheenkirjoittajia. Tällainen ammattikunta puuttuu Suomesta lähes täysin. Kirjoitan ”lähes”, koska vaikka puheenkirjoittajat eivät ole tähän asti palvelujaan mainostaneetkaan, uskon, että alalla toimii joitakin henkilöitä.

Itse päätin tehdä palvelusta näkyvän, sillä tarvetta hyville puheille on. Johtajien yleisin ongelma on krooninen aikapula. Vaikuttavan puheen laatimiseen pitää uhrata jonkin verran aikaa ja keskittymistä. Puheenkirjoittaja ratkaisee ongelman.

Puheenkirjoittajan palkkaaminen kannattaa senkin takia, että alan ammattilaisena hänellä on hioutunut näkemys vaikuttavasta ja vakuuttavasta puheesta.

Hyvä kirjoittaja ei ole välttämättä hyvä puheenkirjoittaja. Eikä hyvä esiintyjä ole hänkään välttämättä taitava laatimaan puheita. Itse haluan tarjota osaamistani nimenomaan puheenkirjoittajana. – Lisäksi voin tietenkin sparrata asiakkaan esiintymistä, jolloin puhe pääsee oikeuksiinsa.

Johtoportaan lisäksi aivan tavalliset ihmiset pitävät puheita etenkin perhejuhlissa. Kirjoitan mielelläni sellaisiakin: onnittelupuheita syntymäpäiville, ylioppilasjuhliin, läksiäisiin, ja tietenkin erilaisia häissä pidettäviä puheita.

Sivustolla Puheenkirjoittaja.fi esittelen tarkemmin puheenkirjoittajan asiakkaalleen tuomat hyödyt. Lisäksi kerron, minkälaisia puheita on tarjolla. Pistäydy toki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *