Unelmiesi myyntipuhe

Pysyvä ihmettelyn aiheeni on, kuinka heppoisella valmistautumisella tärkeitä puheenvuoroja monesti pidetään. Tämä pätee jopa sellaisiin esityksiin, joiden välittömänä tavoitteena on saada merkittävää taloudellista hyötyä. Tällä tarkoitan myyntipuheita, pitchejä.

Kun menet pitchaamaan ja tavoitteenasi on saada hankkeellesi tuntuva rahoitus, ei keskinkertainen käy. Silloin kaiken pitää olla hiottu aivan timanttiseksi: rautainen sisältö, koukuttava juoni, tyylikkäät ja selkeät slidet ja vaikuttava esiintyminen.

Onnistuminen kannattaa ehdottomasti varmistaa kääntymällä ammattilaisen puoleen. Mutta kenen puoleen? Tarvitaan henkilö, joka suunnittelee myyntipuheen juonen, argumentit ja retoriikan. Tarvitaan presentaatiosuunnittelija. Tarvitaan myös esiintymisvalmentaja.

Kuulostaa hankalalta ja kalliiltakin.

Entäpä jos nämä kaikki saisi yhdessä ja samassa palvelussa? Olisi palvelu, jossa viestinnän ammattilaiset yhdistävät osaamisensa, rakentavat parhaan mahdollisen pitchin ja pitävät vieläpä huolta siitä, että se osataan pitää vaikuttavasti ja vakuuttavasti.

Tällaisin ajatuksin minä ja upeita presentaatioita suunnitteleva Miko Eklöf yhdistimme voimamme ja suunnittelimme juuri tällaisen palvelun, Unelmiesi myyntipuheen.

Palvelu toimii seuraavasti:

1. Aloitamme yhteisellä tapaamisella, jossa saat rehellisen arvion myyntipuheesi nykytilasta. Tarkoitus ei kuitenkaan ole jättää sinua tyrmistyneeksi, vaan alamme saman tien yhdessä pohtimaan parannuksia.

Tapaamisen jälkeen vetäydymme kammioihimme kehittelemään uudistuksia, niin esitysmateriaalia kuin puhetta koskien. Työn edettyä saat sen kommentoitavaksi, jonka jälkeen teemme vielä viimeiset viilaukset.

2. Seuraavaksi on sinun vuorosi ottaa uudistukset haltuun. Toimitamme sinulle uudistetun puheen ja esitysmateriaalin, joiden yhdistämistä pääset ensin omatoimisesti harjoittelemaan.

Harjoittelun jälkeen on aika toiselle tapaamiselle. Saat ammattilaisen arvion esiintymisestäsi ja henkilökohtaista valmennusta sen kehittämiseksi. Samalla varmistetaan että esitys ja puhe toimivat saumattomasti yhteen.

3. Sinulla on nyt käsissäsi työkalut maailman valloittamiseen ideallasi! Unelmien myyntipuheen lisäksi sinulla on ymmärrys vakuuttavan esiintymisen perusteista sekä esitys josta tarinaa on helppo jatkaa.

Olemme pitäneet hinnoittelun selkeänä, niin että heti alkumetreiltä tiedät, kuinka paljon palvelu maksaa. Kokonaisuuden hinta on 4.900 € + alv.

Jotta et jää vain tämän postauksen varaan, lataa tämän linkin kautta PDF-muotoinen esite Unelmiesi myyntipuhe -palvelusta. Ja sitten vain otat meihin yhteyttä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *