Huippuopettajan workshop puheenkirjoittajille

Joulukuun 10. päivänä järjestetään Vanajanlinnassa (Hämeenlinna) ainutlaatuinen workshop puheenkirjoittajille. Workshopin vetää Robert Lehrman (USA), joka on kirjoittanut tuhansia puheita Yhdysvaltojen johtaville poliitikoille ja yritysjohtajille. Lehrman on toiminut muun muassa Al Goren puheenkirjoittajana, kun tämä oli varapresidentti.

Nykyään Lehrman toimii professorina The American University -yliopistossa Washingtonissa, jossa hän opettaa sekä puheenkirjoittamista että puhetaitoa. Hän vetää kursseja ja työpajoja myös muissa yhdysvaltalaisissa yliopistoissa sekä ulkomailla.

Englanninkielisen workshopin otsikko on Speeches They Remember – Robert Lehrman’s Workshop for Professional Speechwriters. Workshop on suunnattu erityisesti pohjoismaista tuleville puheenkirjoittajille, joiden erityiskysymykset Lehrman ottaa huomioon.

Puheenkirjoittamiseen ei ole tarjolla käytännössä yhtään opetusta maassamme, mikä tekee tästä workshopista ainutlaatuisen: workshopin vetäjä on yksi parhaista alallaan maailmassa.

Workshop sopii kaikille, joiden työhön kuuluu puheiden kirjoittamista toisille tai itselle; muun muassa niille, jotka vastaavat viestinnästä

  • yrityksissä
  • yhdistyksissä
  • virastoissa
  • ministeriöissä

Workshop sopii erittäin hyvin myös poliitikkojen ja ministerien erityisavustajille sekä muille politiikan ammattilaisille.

Workshopista vastaa Retoriikan kesäkoulu Oy, joka järjestää viestintään ja vaikuttamistaitoihin liittyviä koulutustapahtumia ja seminaareja, muun muassa joka kesäkuu Hämeenlinnan Verkatehtaalla järjestettävän vaikuttamistaitojen ammattilaisseminaarin Retoriikan kesäkoulun.

Ilmoittaudu workshopiin: www.nordicspeechwriting.com

Workshop-for-Professional-Speechwriters-puoli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *